Andas rätt få ett friskare liv
Header

Om massage

Om massage

Förutom alla kända fördelar med massage, som jag tror de flesta redan vet så skall jag lägga till lite fler positiva sanningar. Vad många inte vet är att smärtor i leder ofta beror på att muskulaturen är stum uttorkad och förkortad, så som i knäled, fotled, armbågsled osv En torr och dåligt syresatt muskel dra och sliter i sitt fäste, vilket i sin tur skapar smärta och inflammationer.
Genom att massera och töja ex lårmuskeln så kan man få smärtorna i ett knä att försvinna. Samma sak när det gäller huvudvärk, yrsel, brännande smärta i skuldror, samt molvärk i armar, höfter, rygg.  Då musklerna utsätts för spänningar och syrebrist kan de liknas vid torra disktrasor eller korta hängslen, alla vet väl hur illa en torr disktrasa fungerar.
Men om man blöter upp den och vrider ur den så kommer den att fungera bättre. En muskel fungerar nästan likadant. Vi arbetar mycket på djupet i muskulaturen och får i de flesta fall mycket goda resultat vad det gäller smärtor och rörelseinskränkningar i musklerna.


 

Specifika beh-metoder002