Nyheter

Lider du av postcovid?

Många upplever att en andningsbehandling hos oss har hjälpt till att ta bort eller dämpa symptomen vid postcovid, framförallt andningssvårigheter och hjärntrötthet.

Som vid en vanlig förkylning är det vanligt att andningsmuskulaturen blir ansträngd vid bl.a. hosta och sängliggande läge. När viruset sen lämnar kan kroppen ha svårt att återhämta sig till normalläge och syrebristen skapar problem som yttrar sig på olika sätt. Hela kroppen är beroende av syretillförsel genom blodet och när andningen inte fungerar som den ska finns risken att kroppen säger ifrån.

Nya boken om Lotorpsmetoden

Vi kan glatt meddela att vi har släppt en ny bok kring andning, massage och krämpor. Det är ett samarbete mellan Janne och hans dotter Malin som har hjälpt till att skriva boken.

Det som inte rör på sig fastnar. Det gäller vårt sätt att andas, och hur vi använder våra kroppar. När skärmtimmarna blir många kommer symtomen smygande, och ibland gör det ont långt ifrån stället som orsakar problemen. 

I den här boken vill Janne och Malin Karlsson visa hur kroppen fungerar och hur andningsövningar, stretchning och massage kan hjälpa mot olika krämpor. Boken innehåller en mängd patientberättelser.

I tjugo år har Janne Karlsson arbetat med människor som har värk och andningsproblem. Han har utfört omkring 24 000 behandlingar, är upphovsman till Lotorpsmetoden och har utbildat hundratals massörer i den.

Här nedan kan du kika på ett smakprov ur boken!


Här nedan visas två videor som har fått spridning på Youtube. I den första videon ser vi Janne Karlsson ge instruktioner på hur man bäst andas. Väldigt viktigt, speciellt i dagens läge.

Nästa video är skapad av Olle Cedersund. Med snygga illustrationer och enkla förklaringar beskriver han Lotorpsmetoden.
Mycket sevärd.