Nyheter

Nya boken

Vi kan glatt meddela att vi har släppt en ny bok kring andning, massage och krämpor. Det är ett samarbete mellan Janne och hans dotter Malin som har hjälpt till att skriva boken.

Det som inte rör på sig fastnar. Det gäller vårt sätt att andas, och hur vi använder våra kroppar. När skärmtimmarna blir många kommer symtomen smygande, och ibland gör det ont långt ifrån stället som orsakar problemen. 

I den här boken vill Janne och Malin Karlsson visa hur kroppen fungerar och hur andningsövningar, stretchning och massage kan hjälpa mot olika krämpor. Boken innehåller en mängd patientberättelser.

I tjugo år har Janne Karlsson arbetat med människor som har värk och andningsproblem. Han har utfört omkring 24 000 behandlingar, är upphovsman till Lotorpsmetoden och har utbildat hundratals massörer i den.

Här nedan kan du kika på ett smakprov ur boken!


Covid 19

I och med pandemin sker forskning kring andning och olika hjälpmedel i kriget mot Covid-19 och vi kan meddela att forskning bedrivs nu kring thoracalbandet, som Janne har utvecklat. De primära resultaten ser lovande ut. En av försökspersonerna i testet förbättrade sin andning med hela 500% och samtliga ökade sin syresättning.

Thoracalband finns att köpa hos oss, eller under våra produkter.

Här nedan visas två videor som har fått spridning på Youtube. I den första videon ser vi Janne Karlsson ge instruktioner på hur man bäst andas. Väldigt viktigt, speciellt i dagens läge.

Nästa video är skapad av Olle Cedersund. Med snygga illustrationer och enkla förklaringar beskriver han Lotorpsmetoden.
Mycket sevärd.